Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per persoon. Het is afhankelijk van de aard en de duur van de klachten. Er zijn altijd meer behandelingen nodig. Het exacte aantal is van tevoren niet te bepalen, dit zal blijken tijdens het behandeltraject en gaat uiteraard in overleg.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandeling ?

In principe 4 tot 6 weken. Of anders indien client dit wenst.

Merk ik direct resultaat ?

De meeste mensen en dieren ervaren vrijwel meteen een vooruitgang in vitaliteit en welzijn. Maar het kan zijn dat u pas na enige tijd veranderingen bemerkt. Sommigen geven aan dat ze meer dromen of diepere persoonlijke inzichten ervaren.Tijdens het behandeltraject merk je dat de infoceuticals het lichamelijke herstelproces in gang zetten en een positief effect hebben op onderliggende emotionele en/of fysieke problemen.

Zijn er bijwerkingen ?

Er kunnen tijdelijke bijwerkingen ontstaan, zoals bijvoorbeeld griepachtige verschijnselen, moeheid, alghele malaise. Deze zijn van voorbijgaande aard en geven aan dat de behandeling aan het werk is. Blokkades opgheven worden, het lichaam zichzelf gaat reinigen en dat het herstel in gang is gezet. Heeft u hierover vragen ? Neem dan contact met ons op: door te bellen 06-15118042 of een e-mail te sturen naar: info@vida-inbalans.nl

Is het maken van de scan en de behandeling met de MiHealth pijnlijk ?

Van het maken van de scan voelt u niets. De MiHealth kan een "prikkelend" gevoel geven, niet pijnlijk en de frequentie kan aangepast worden aan wat men kan verdragen, dit laatste verschilt per persoon.

Ik heb geen eigen vervoer ?

Het is mogelijk dat wij bij u thuis komen of op de locatie die u wenst. Wij brengen dan reiskosten in rekening à € 0,25 per km en de eerste 20 km is gratis.