NES Health

  

Alles is EnergieEinstein is tot die conclusie met zijn bekende formule   E=MC2  Hij toonde hiermee aan dat energie en materie een en dezelfde zijn.

De mens is ook een netwerk van energieën. De wetenschap is daar nu ook achter gekomen, dit is echter al duizenden jaren bekend in bijvoorbeeld Oosterse culturen en is een gegeven in onder andere de Traditionele Chinese Geneeskunde. Maar ook in het Westen is er de afgelopen jaren steeds meer belangstelling gekomen voor wat in de Verenigde Staten ‘energy healing’ of wel energetische geneeskunde, wordt genoemd. We kunnen onze gezondheid en geestelijk welzijn bevorderen door ons energiesysteem te beïnvloeden.

 Het NES Health programma is daar een goed werkend voorbeeld van, een vorm van energetisch genezen (het opheffen van energetische blokkades) die de mens of het dier in de loop van zijn/ haar leven heeft opgebouwd.

Energie en informatie besturen onze biologie, dit zijn de principes waarop NES Health is gebaseerd. Er zijn steeds meer wetenschappelijke invalshoeken van waaruit vastgesteld wordt dat er een regulerend energie- en informatieveld is binnen het fysieke lichaam dat voorbij celniveau opereert. Bij NES Health wordt dit het menselijk lichaamsveld genoemd.

De Australiër Peter Fraser (accupunctuur expert en beoefenaar van de traditionele Chinese geneeskunde) heeft bijna dertig jaar onderzoek gedaan naar de functies en de structuur van het lichaamsveld. Hierdoor ontrafelde hij een systeem van dynamisch gestructureerde energie- en informatievelden die informatie doorgeven aan het fysieke lichaam en de fysiologie reguleren. Hij ontdekte dat er correlaties zijn tussen duizenden lichaamsveldfuncties en het fysieke lichaam. Een integratie tussen de eeuwenoude Chinese geneeskunde en de hedendaagse biologie, anatomie en fysiologie werd daarmee door hem bereikt. Uit deze benadering is de NES Provision voortgekomen.

Over de hele wereld hebben vele duizenden mensen opmerkelijke positieve veranderingen ervaren bij zichzelf als ook bij hun honden en/ of katten.Voor meer informatie ga naar de website: nl.neshealth.com