Behandelingen

e NES Health behandeling bestaat uit drie stappen:

1. NES Health scan met de Provision

Het lichaam wordt in slechts enkele seconden gescand en het geeft een gedetailleerde analyse van de drie kritische factoren die van belang zijn voor de gezondheid:

  1. informatie
  2. energie
  3. biochemie (= de wetenschap die zich bezighoudt met onderzoek naar stoffen waaruit levende mechanismen (zoals mens, dier en plant) zijn opgebouwd en naar de samenwerking tussen die stoffen.

De Provision is de geavanceerde analyse software die ervoor zorgt dat we “achter” de symptomen van een cliënt kunnen kijken. De afwijkingen in de informatie en de huidige energieblokkades worden hierdoor helder in beeld gebracht. Vervolgens geeft het Provision programma aanbevelingen voor NES-behandeling die nodig zijn om het lichaamsveld te helpen met het herstellen en het ook weer op te bouwen.Er is meer dan 30 jaar aan wetenschappelijke studies voorafgegaan en meer dan een decennium aan klinische studies die geleid hebben tot het NES Provision programma dat snel, gedetailleerd en een accurate analyse geeft.

Hiermee zijn we in staat om 150 (sub) systemen van het lichaamsveld te raad plegen.
Het maken van een scan is snel, pijnloos en niet belastend voor het lichaam.

2. NES Health behandeling met de MiHealth

De NES MiHealth behandeling bereidt het lichaam voor om via de Infoceuticals nieuwe informatie en bouwstoffen te kunnen ontvangen.

Die lichaamsdelen die genezing nodig hebben (volgens de scan of bij specifieke klachten) daarop wordt de MiHealth gericht en zo wordt het lichaam geholpen deze specifieke delen te trainen en te stimuleren. Als eerste doet de MiHealth dit door Ultra-weak signals uit te zenden op frequenties die afgestemd zijn op specifieke delen van het lichaamsveld en neemt waar hoe het lichaam hierop reageert. Het doel hiervan is om de energie van het lichaam weer maximaal te laten stromen. Dit is vooral van belang omdat het lichaam makkelijk “pijnpatronen” in stand houdt als de energie traag en/of onderbroken is. Wat ook van   groot belang is, is dat de energiestroom hierdoor hersteld wordt, zodat ook de weg voor het lichaam vrij is om weer nieuwe en helende informatie op te nemen.Deze nieuwe en helende informatie ondersteunt het lichaam bij het ontwikkelen en trainen van nieuwe patronen voor een betere gezondheid en een groter welzijn.

3. NES Health behandeling met de Infoceuticals

De energiekanalen van het lichaam zijn door de MiHealth behandeling vrijgemaakt en ook de energiestroom is hersteld zodat de Infoceuticals hun werk optimaal kunnen gaan doen.

Infoceuticals zijn vloeibare energetische remedies die specifieke verstoringen in de informatie van het lichaam kunnen corrigeren. De vloeibare Infoceuticals hebben een imprint meegekregen van een gepatenteerde bio-informatie en deze opgeslagen om na inname hun herstelwerkzaamheden in het lichaam te kunnen uitvoeren.De informatie van de Infoceuticals ondersteunen het lichaam om weer optimaal te kunnen functioneren en gezond te zijn. Iedere Infoceutical heeft een specifieke imprint passend bij de specifieke verstoring die de scan heeft gesignaleerd en helpt deze in het lichaam te corrigeren.

Ze zijn dus helemaal afgestemd (frequentie) op het orgaan of (sub)systeem van het lichaam waarvoor ze zijn ontwikkeld en dit zorgt er voor dat bijzonder succesvol zijn voor het herstel.De Infoceuticals zorgen er ook voor dat het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Zij doen hun werk bij energie blokkades en verstoringen die veroorzaakt zijn door fysieke, emotionele, omgevings- en chemische toxines en helpen deze te herstellen. De Infoceuticals zijn neutraal van smaak.